ØNSKER DU Å BLI EN MARA DASILVA AMBASSADØR?

Alle som begynner som Ambassadører begynner litt forsiktig, og alle har ulike forutsetninger, forventninger og mål.
Vil du ha en ekstrainntekt?
Vil du ha personlig utvikling eller en ny utfordring?
Vil du at hverdagen min skal gi meg mer glede og nye kontakter?

Hvis du svarte ja på ett eller flere av spørsmålene, er det ikke noe å lure på!

Når du begynner som Ambassadør, vil du få en testpakke med alt du trenger for å komme i gang. Deretter er resten opp til deg. I MARA DASILVA jobber du i din egen takt, og du vil få mange kollegaer og venner som vil fortelle om erfaringene sine og gi deg gode råd – slik at nettopp du kan gjøre karriere! Du har også et spennende og unikt varemerke i ryggen, og vi vil gjøre alt vi kan for å hjelpe deg med å komme akkurat så langt du vil i din MARA DASILVA karriere.

GØY MED VENNER

Med MARA DASILVA kan du velge akkurat hvor mye eller lite du vil jobbe. Heltid, deltid eller en gøyal hobby – det er opp til deg!
Du vil bli en del av et nettverk med kvinner som samarbeider for sin egen fremtid.
Med sosialisering, nye og gamle venner, vil dette gi deg mange flott bekjentspaker og spennende muligheter!

ANNERKJENNELSE & PENGER

Du kan tjene opptil 50 % på produktene du selger direkte til dine kunder som selvstendig forhandler, og du får provisjon av alt dine kunder kjøper for når de bruker din unike Ambassadør-rabattkode hver gang de bestiller produktene i nettbutikken.
Du kan også velge å bygge opp et team med kvinner som vil gjøre det samme som deg, og motta provisjon av salget de genererer.
Alt dette med minimale investeringer for deg, foruten tid og positivt engasjement!

FORDELER SOM AMBASSADØR

– Fast rabattkode som gir dine kunder rabatt på ved bestillinger i nettbutikken

– Du får hver måned provisjon av det dine kunder har kjøpt for direkte i nettbutikken

– Du får 50% rabatt på produkt du ønsker å kjøpe for videresalg direkte til dine kunder som selvstendig ambassadør

– Muligheten til å delta i webinarer for Ambassadører med Mara Dasilva og få tips og opplæring i produksjon av hennes hjemmelagde ansiktmasker, som du igjen kan lage dine egne videoer med og lage innhold til dine sosiale media kanaler, for å promotere produktene.

– Du får også visittkort hvor det står at du er ambassadør, med rabattkode som du kan formidle fysisk til folk du kjenner
Du har mulighet til å legge inn din egen ambassadør-kode med rabatt som link på dine sosiale medier sider, og skape trafikk og omsetning registrert på deg. Dine kunder vil alltid få bedre pris ved å bruke din rabatt- kode, kontra å logge seg direkte inn på webshopen. Dette for å sikre deg jevn omsetning og provisjon. Fordelen er kunder som kjøper gjerne produkter om igjen, og da får du alltid provisjon av gjenkjøpet, så lenge kundene bruker din rabattkode
Målet er å bygge opp faste kunder som kjøper produktene, som igjen gjør at du får fast og jevn inntekt.
Som ambassadør får du også alltid informasjon om nyheter, kampanjer osv, slik at du kan videreformidle dette til dine sosiale media følgere, og dine faste kunder

Hvis du kjøper 1 stk av hvert produkt for å bruke i demo osv, får du 50% rabatt på dette.
Du kan også velge å selge produkter direkte til dine kunder, og ha et lite lager hjemme hvis du ønsker det, eller du kan kun benytte demo settet, og generere alt salget gjennom nettbutikken og få provisjon direkte.
Hvis du har større ambisjoner, kan du rekruttere ambassadører som du blir Teamleder for, og får provisjon av alt salget de også genererer.
Mulighetene er mange, du bestemmer hva du ønsker!
Hvis du ønsker å starte som Ambassadør, kjøper du en Ambasadør demopakke, som består av 1 av hvert produkt. Du vil også få tilsendt egne visittkort, samt gjennomgå opplæring av produktene og oppskriftene, samt hvordan gjennomføre VUP Samlinger for venner og bekjente.

AMBASSADØR DEMOPAKKE

MARA DASILVA Vitamin C Rensegel 350
MARA DASILVA Vitamin C Serum 490
MARA DASILVA Vitamin C Krem 790
MARA DASILVA Vitamin C Peel Sett 890
MARA DASILVA Øye Krem 490
MARA DASILVA Hydrering X3 Serum 590
MARA DASILVA Glow Mask 590
MARA DASILVA Recovery Sleep Mask 590
4780 – 50% rabatt 2390,-

Du investerer kr 2390,-

Kontakt oss på post@maradasilva.no